Maria Moumen i Agustí Alcázar, joves incorporacions a la llista d’ERC Solsona a les municipals del maig

Judit Gisbert ha presentat aquest migdia dues figures encarades a les polítiques juvenils i socials. La candidata a revalidar l’alcaldia es mostra satisfeta per aquests fitxatges:

Maria Moumen té 27 anys i és mare d’un fill. Graduada en treball social, és directora del servei de primera acollida i atenció integral a Solsona adreçat a joves migrats sols. Gisbert la defineix com una persona franca, honesta, valenta, treballadora i que no té por. Per la seva banda, Moumen destaca que ara és el moment d’implicar-se en política local tant per la seva motivació personal com pel moment en què ens trobem. Maria Moumen:

Agustí Alcázar té 23 anys i és un jove molt actiu en el teixit associatiu cultural i esportiu. Ha estat durant tres anys president de Joventut Solsonina. La candidata a l’alcaldia l’ha definit com a aquella persona que trobes a tot arreu perquè col·labora en moltes entitats, amb capacitat d’aglutinar gent i un gran pencaire. Alcázar es proclama convençut de voler desplegar la seva vida a Solsona:

Judit Gisbert no ha volgut revelar la posició de les noves incorporacions a la candidatura, a banda de Joan Parcerisa, que ja va avançar que seria el seu número dos. Assegura que aquesta és una qüestió que s’ha de decidir en equip, un dels eixos de la seva declaració d’intencions juntament amb la voluntat de treballar amb les persones i per les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *