Marc Barbens serà cap de llista d’una candidatura independent a les municipals del maig

L’actual regidor de Junts tornarà a concórrer als comicis amb l’aval de l’experiència de dues legislatures al consistori, amb ganes i convençut que poden aportar el seu coneixement per millorar la qualitat de vida dels solsonins. Barbens anirà acompanyat d’un equip ja cohesionat amb reforços i està convençut que el fet d’anar per independents els donarà més llibertat.

Pel que fa als eixos de treball, Marc Barbens considera que cal revertir les mancances estructurals que Solsona arrossega des de fa anys especialment en dos àmbits: l’econòmic i el residencial. Defensa que els dèficits en  comunicacions viàries, la manca de sòl industrial i l’oferta de formació professional limiten el creixement industrial de la ciutat. Assegura que tot i tenir grans professionals a l’administració pública i rebre subvencions, el salt econòmic de Solsona necessita lideratges polítics forts. Sentim el projecte de Marc Barbens en l’àmbit residencial:

  Amb Marc Barbens com a independent, ja són cinc les candidatures confirmades pel 28-M a Solsona: Judit Gisbert per Esquerra, Elis Colell per Junts, Mohamed el Mamoun al PSC i Ramon Ribalta al PP. Queda per definir la CUP i si hi ha alguna altra formació que vulgui aspirar a formar part de l’Ajuntament de Solsona els propers quatre anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *