L’últim ple ordinari del mandat vota continuar amb l’empresa adjudicatària de la llar d’infants

La sessió tindrà lloc demà a 2/4 de 8 del vespre.

Incoop, que gestiona Els Petits Gegants des del 2019, és l’única empresa que s’ha presentat al concurs per seguir al capdavant del centre durant dos cursos més, amb la possibilitat de dues pròrrogues. L’oferta econòmica és de 283.000 euros anuals. Si bé no presenta millores econòmiques, sí que n’hi ha en el servei com 5 sessions formatives per a les famílies, 40 hores d’educadors per a l’organització a principi de curs i un professional de suport en cas d’infants amb necessitats educatives especials. Pel que fa a les retribucions del personal, es mantenen, tot i que l’Ajuntament ha previst un augment de les despeses pel canvi de categoria de dues mestres i l’increment del conveni col·lectiu. Els Petits Gegants ofereix serveis d’escola bressol per a 74 places d’infants de 0 a 3 anys, amb acollida matinal i de tarda, menjador i casal. Al ple de març ja es va aprovar l’expedient i les bases de licitació amb els únics vots de l’equip de govern, l’abstenció de Junts i el vot contrari de la CUP i el PSC.

Al ple de demà també es votarà el compte general del 2022, amb un resultat pressupostari de 122.000 euros i un romanent de tresoreria d’1,7 milions d’euros. El grau d’execució del pressupost és de prop del 92% i l’informe d’intervenció conclou que l’Ajuntament compleix l’objectiu d’estabilitat pressupostària.

La sessió plenària tindrà lloc demà a 2/4 de 8 del vespre i si no hi ha cap impediment us l’oferirem en directe per Solsona FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *