L’Orfeó Nova Solsona assumeix el repte d’interpretar la Petite Messe Solennelle de Rossini per Santa Cecília

Serà aquest dissabte a 2/4 de 10 del vespre a la Catedral i es tracta d’una oportunitat única, exclusiva i irrepetible pel públic solsoní per escoltar aquesta inusual composició escrita per a solistes, cor i l’acompanyament de dos pianos. Des de fa molts mesos, els cantaires de l’Orfeó fan un enorme esforç per fer realitat aquest ambiciós projecte. Per a la formació també és una oportunitat per treballar amb jove talent del panorama musical del país. L’Orfeó estarà acompanyat pels cantants Elsa Meneses, Ainhoa Aguilar, Adrià Mas i Joan Climent i els pianistes Marc i Jordi Castellà.

Aquesta missa composta el 1863 i estrenada a París un any després, quatre anys abans de la mort de Rossini, és considerada com el seu testament espiritual i part del que ell mateix va anomenar com a Pecats de vellesa. Va suposar la coronació del darrer període creatiu de Rossini separat de la seva carrera com a compositor d’òpera. És una obra refinada, intimista i elegant.

L’Orfeó interpretarà la Petite Messe Solennelle de Rossini dissabte a 2/4 de 10 del vespre a la Catedral per commemorar Santa Cecília, patrona dels músics. Les entrades es poden comprar a través de la plataforma de Turisme Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *