L’Oficina Jove del Solsonès fa una crida per ampliar els establiments i entitats adherits al Carnet Solsonès Jove

Es tracta d’un document gratuït per a la població d’entre 12 i 30 anys que els permet gaudir de múltiples descomptes i avantatges en establiments, equipaments i activitats de la comarca. Ahir a la tarda el van presentar el regidor de Joventut de Solsona, Joan Parcerisa, i la consellera comarcal d’Acció Social i Joventut, Mercè Ibran. De moment s’hi ha adherit una trentena d’establiments, negocis i entitats, però l’organització fa una crida per ampliar aquesta xifra. Els establiments col·laboradors s’identifiquen amb el distintiu “Aquí, preu jove”. Cadascú pot escollir lliurement el descompte que ofereix i anar-lo actualitzant periòdicament. Els negocis interessats a afegir-se a aquesta iniciativa poden enviar un correu electrònic a solsones@oficinajove.cat i rebran un conveni de col·laboració per signar.

Des de principi de mes, prop de mig miler de persones han expedit el Carnet Jove Solsonès, que respon a un doble objectiu. Ho apunta el regidor de Joventut, Joan Parcerisa:

La idea s’ha materialitzat des de l’Oficina Jove, en funcionament des de fa poc més d’un any. La consellera comarcal de Joventut, Mercè Ibran, destaca que és un format que fa temps que funciona a altres llocs i és una petita acció que ha de contribuir que els joves arrelin a la seva terra.

Qui vulgui el Carnet Jove Solsonès pot sol·licitar-lo presencialment a l’Oficina Jove o bé a través de l’enllaç a la biografia del perfil de l’Instagram. Els joves reben informació per correu electrònic i les xarxes socials dels avantatges i descomptes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *