L’Oficina de Turisme de la Vall de Lord actualitza el mapa de punts d’interès

La iniciativa forma part del Pla d’actuacions de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord en tant que és un dels principals elements del material turístic de cara al públic visitant.

La versió anterior d’aquest fulletó datava del 2018 i havia quedat obsoleta en alguns aspectes i detalls. S’ha aprofitat per millorar diversos detalls, especialment del mapa del nucli històric de Sant Llorenç i el seu entorn, ja que era complicat situar alguns punts clau de fora del nucli antic com l’Ajuntament, el pavelló municipal o el dispensari mèdic. Pel que fa al mapa de l’entorn de la Vall de Lord, s’han actualitzat camins i s’hi ha senyalitzat aparcaments que es fan servir sovint, com el del pla de Busa o al peu del Santuari de Lord. D’altra banda, s’hi ha afegit les àrees d’autocaravanes de Valls, el Codó i Sant Serni del Grau, i els punts de recàrrega de vehicles elèctrics de Valls i de la plaça del Mur de Sant Llorenç.

Els visitants que aquest estiu s’atansin a l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord ja podran disposar d’aquest mapa actualitzat, que també es pot descarregar en format digital. Així mateix, els establiments turístics de la Vall de Lord poden passar-ne a recollir exemplars a l’Oficina de Turisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *