Llum verda a l’habilitació d’un nou tanatori municipal a l’antic Club Sant Jordi

El ple extraordinari de dijous va aprovar el projecte executiu d’aquest equipament, amb un pressupost d’1,7 milions d’euros. La regidora d’Urbanisme, Rosó Barrera, explica que el projecte executiu redactat per l’arquitecta Anna Grau, es basa, d’una banda, en la recollida de dades de l’edifici de l’antic Club Sant Jordi i de l’estudi de les necessitats actuals i futures. A partir d’aquí, es proposa una rehabilitació de l’edifici existent al més aviat possible per evitar que l’immoble es deteriori més. Rosó Barrera explica els trets principals d’aquest projecte:

L’equip de govern, la regidora del PSC i la CUP van votar a favor del projecte executiu del tanatori. Junts per Solsona s’hi va abstenir en considerar que implica una despesa molt elevada, que és un projecte que s’arrossega des de la legislatura passada, i tampoc veu clar ni el finançament ni la ubicació. El portaveu de Junts per Solsona, Marc Barbens, argumenta el sentit del seu vot:

Des d’Alternativa per Solsona-CUP i el PSC, les regidores Pilar Viladrich i Encarna Tarifa matisen el seu vot favorable al tanatori:

En la mateixa sessió es va aprovar la sol·licitud d’una subvenció de 250.000 euros al Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat per a l’execució d’aquests treballs. Aquest punt va rebre el suport dels regidors d’Esquerra i el PSC, la CUP s’hi va abstenir i Junts per Solsona hi va votar en contra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *