L’infern centrarà els Divendres de Pensament al Museu, que començaran aquesta mateixa setmana

El filòsof Jordi Graupera, col·laborador de diversos mitjans de comunicació, serà l’encarregat d’obrir la vuitena edició del cicle amb la conferència “La secularització de l’infern”, sobre com s’ha convertit en un instrument polític. Serà divendres a les 7 en aquest equipament i per assistir-hi no cal reserva prèvia.

Coordinen els Divendres de Pensament Raül Garrigasait i Víctor Pérez. Garrigasait explica perquè han optat per la temàtica de l’infern en aquesta edició:

D’aquí a dues setmanes, el dia 18, la filòloga Raquel Parera parlarà de La Divina Comèdia de Dante, una de les grans obres que parlen de l’infern. El dia 25 el filòsof Carles Llinàs farà una reflexió sobre el mal. Tancarà els Divendres de Pensament l’1 d’abril el poeta Enric Casasses, editor d’un llibre de textos de Jacint Verdaguer sobre els dimonis, que parlarà de la literatura i el pensament entorn de la idea del dimoni. Des de l’organització es mostren molt satisfets de poder tornar a celebrar el cicle els divendres de Quaresma, un temps que convida a la reflexió, i també de fer-ho a l’interior del museu, una xerrada a cada sala, per convidar a pensar mentre es contemplen les obres de l’equipament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *