L’estrena d’una moneda pròpia i la renovació del recorregut del Barramiau, principals novetats de la Festa Major Jove de Solsona

Joventut Solsonina ha programat diverses propostes entre el 7 i el 9 de setembre amb la música com a ingredient central. Tal com us vam explicar fa uns dies, Els Jovenets seran la nova moneda de la Festa Major Jove, amb un valor d’un euro i mig. Substituirà els tiquets que es feien servir fins ara amb la voluntat de respectar el medi ambient i es podran adquirir a les barres habituals.

El tret de sortida a la Festa Major Jove serà el dissabte 7 amb l’actuació de Marc Anglarill a la plaça del Camp i el novè Barramiau, amb passa carrers renovats, amb la Trinxaranga. Aquest dissabte els majors de 18 anys podran comprar les samarretes al preu de 10 euros i els majors de 16, firmar l’autorització respectiva juntament amb les entrades del concert de diumenge. Membres de Joventut Solsonina seran davant del Bar Castell de 5 a 8 de la tarda. Aquest mateix establiment vendrà les samarretes fins que se n’esgotin les existències. El dissabte 7 a partir de la una de la matinada, la plaça del Camp serà l’escenari dels concerts de Koers i Hey Pachucos. En cas de pluja, l’acte es traslladarà a la sala polivalent, en aquest cas, amb accés limitat als majors de 16 anys i amb la necessitat d’adquirir entrades gratuïtes a taquilla. La sala obrirà portes a les 11 de la nit però en cas que s’hagi de fer en recinte tancat, es podran recollir de 5 a 8 a la sala polivalent. Joventut Solsonina demana als joves que estiguin atents a les informacions que es publiquin als comptes de Facebook, Twitter i Instagram de l’entitat.

La Festa Major Jove continuarà el diumenge 9 a la sala Xelsa amb un concert gratuït d’Itaca Band, Banda Neon i el disc-jòquei Sergi Domene, de Flaix FM. En aquest cas, cal adquirir les entrades anticipadament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament els matins de dilluns a divendres, amb un límit de dues entrades per persona. La taquilla s’obrirà a les 10 i l’actuació començarà a les 12. L’organització recomana arribar amb temps per evitar cues. Els majors d’edat entraran per la porta principal, per l’avinguda dels Trabucaires, mentre que els joves d’entre 16 i 18 hauran d’accedir a la Xelsa per la porta del carrer de la Bòfia.

Tancarà la Festa Major Jove la novena edició del Concurs de Músics al Carrer, que portarà prop d’una desena de solistes i grups musicals a l’escenari de la plaça de Sant Pere la tarda del dilluns 9. En cas de pluja, s’informarà de la ubicació alternativa a través de les xarxes socials.

Joventut Solsonina també col·laborarà a les barres del concert familiar del Pot Petit de divendres i el concert adolescent del dia 9. L’entitat subratlla que el fet que el públic respongui és clau per millorar la festa i convida els assistents a gaudir-ne tot respectant l’organització, els visitants i el veïnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *