Les proves d’ADN confirmen que el cadàver trobat al pantà de la Llosa al març era del  capellà desaparegut al Santuari de Lord el novembre passat

En un comunicat, el Bisbat de Solsona ha confirmat que les anàlisis han certificat que el cos era el de mossèn Xavier Castelló. La diòcesi i la família han organitzat una missa funeral a l’església parroquial de Mollerussa el 25 de novembre a les 12 del migdia.

El passat 19 de març, uns pescadors que eren a la zona del pantà de la Llosa van alertar els Mossos d’Esquadra de la troballa d’un cos surant a l’embassament en terme de Navès. El punt era de molt difícil accés i no va ser fins l’endemà quan es va poder recuperar amb l’helicòpter dels Mossos i la unitat aquàtica. No ha estat fins ara que s’ha confirmat la identitat del capellà via proves d’ADN. Recordem que mossèn Xavier Castelló, de 78 anys, diagnosticat d’alzheimer i amb diabetis, va sortir a passejar pels voltants del Santuari de Lord el migdia del 17 de novembre passat i se li va perdre la pista. Durant cinc dies, Bombers, Mossos, ADF Vall de Lord i voluntaris el van estar buscant per terra, aigua i aire però, malauradament, no es va poder localitzar i la recerca es va suspendre per falta d’indicis fins al març. Ara l’anàlisi ha permès tancar el cas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *