Les piscines municipals de Solsona estrenaran vestidors i lavabos nous

A la planta semisoterrani, s’han ampliat els vestidors antics amb l’espai del vestíbul d’accés per encabir-hi tres lavabos. D’altra banda, a l’exterior dels vestidors s’hi adequa un lavabo nou que substitueix els anteriors. S’han refet les parets de distribució de l’espai i es renova la instal·lació elèctrica i d’il·luminació. S’instal·len 8 dutxes separades per mampares i es pavimenta la superfície amb rajola antilliscant.

D’altra banda, també es repintaran els vasos tant de la piscina gran com de la petita. Per tal de reduir la despesa d’aigua, s’han independitzat els filtres de les tres bombes per disminuir el volum d’aigua necessari en la neteja de manteniment, i s’han reparat les fuites localitzades.

Dilluns s’obriran les inscripcions a les activitats ludicoesportives de les piscines municipals, que funcionaran de dilluns a divendres del 25 de juny al 30 d’agost i s’adrecen a infants i joves d’entre 3 i 16 anys. Aquest serà el primer cop que ho gestionarà l’ESCAMN, l’Escola Catalana de Medi Natural, a qui l’Ajuntament n’ha adjudicat la gestió en un procediment obert.

El casal funcionarà de 9 a una i constarà de cursets de natació i la pràctica de diferents esports, jocs de taula, tallers i activitats de descoberta de l’entorn. Les inscripcions es poden fer per setmanes i les places seran limitades. Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns en línia a la plataforma piscinesmunicipals.ajsolsona.cat o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins al 21 de juny o a la recepció de les piscines a partir del dia 25. Es podran apuntar fins al dimecres anterior a la setmana d’inici sempre que hi hagi places lliures.

Hi haurà l’opció d’un servei d’acollida de 8 a 9 i d’una a dues, que s’emmarca en el projecte Entretemps del Consell Comarcal. En aquest cas, les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

Per al públic adult, com sempre, hi haurà classes de natació i aiguagim les tardes de dilluns a divendres. També es reservarà un carril lliure de natació: entre setmana a partir de 2/4 de dues i el cap de setmana, de les 11 del matí.

Enguany les piscines municipals faran festa grossa el 13 de juliol, fent coincidir l’Hora de resistència de natació i la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *