Les Oficines Comarcals de Transició Energètica del Pirineu i el Prepirineu fan una crida a les empreses del sector a donar-se d’alta d’un directori

L’objectiu és facilitar a la ciutadania i a les entitats la cerca d’empreses que ofereixen serveis en aspectes energètics a les comarques del Solsonès, la Cerdanya, la Noguera, l’Alt Urgell i el Pallars Jussà. El directori d’empreses està obert a corporacions que facin projectes, obres d’instal·lacions de qualsevol energia renovable o auditories de consum d’energia així com aquelles que es dediquen a la gestió d’ajuts, permisos, tràmits, venda o manteniment.

Donar-se d’alta al directori no té cap cost per a les empreses i tampoc hi ha cap termini fixat per fer-ho. Es pot fer a través del web empreses.transicioenergeticapirineu.cat a l’apartat Alta Empresa. En aquest mateix portal, els usuaris podran fer cerques per paraula clau o territori dels serveis que necessitin.

D’altra banda, les Oficines Comarcals de Transició Energètica del Pirineu i el Prepirineu envien un butlletí informatiu mensual amb notícies sobre comunitats energètiques, mobilitat sostenible i transició energètica. Qui vulgui rebre aquesta informació pot inscriure-s’hi en línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *