Les limitacions pel coronavirus deixen el Solsonès sense pessebres vivents

El d’Ardèvol, que aquest any arribava a l’edició número 27, s’ha anul·lat. Les restriccions actuals han fet impossible la preparació. Ho explica un dels seus responsables, Màrius Codina:

Amb tot, tenint en compte l’evolució de la pandèmia, no els va costar prendre la decisió i es va descartar qualsevol proposta alternativa:

Per les mateixes raons tampoc es durà a terme el pessebre vivent de Vilandeny, a Navès. La impossibilitat de garantir la seguretat tant pels figurants com pel públic també ha obligat a cancel·lar els Pastorets de la Ribera Salada, que es duien a terme a Ogern.

L’Orfeó Nova Solsona, per la seva banda, assaja amb la voluntat d’oferir una petita actuació el 25 de desembre, amb la intenció de donar continuïtat al tradicional Concert de Nadal.

Si les restriccions del moment ho permeten, enguany també hi haurà Pastorets de Solsona. Amb tot, els actors es limitaran a una vintena i el Teatre Comarcal tindrà un aforament al 50%. Caldrà reservar les entrades prèviament en línia. La primera representació dels Pastorets de Solsona serà el dia 27 a les 6 de la tarda al Teatre Comarcal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *