Les germanes Ares i Núria Navarro, del Solsona Patí Club, tornen a pujar al podi als Opens World Skate de patinatge artístic de màxim nivell

Aquest dilluns, a Mont-roig del Camp, en les proves dels programes curts, la Núria va pujar al segon lloc del podi en categoria sènior i l’Ares, a la tercera de la categoria júnior. L’endemà es van disputar els programes llargs i l’Ares es va penjar la medalla de plata. Aquestes puntuacions els permetran pujar al rànquing. Els propers dies, les dues patinadores i la seva entrenadora, Ester Fornell, participaran en una concentració del programa Alt Rendiment Català per perfeccionar la tècnica i la part artística. D’altra banda, la setmana passada, l’entrenadora va impartir una Tecnificació de patinatge artístic a Móstoles, a Madrid, amb més d’una cinquantena de patinadors del màxim nivell.

Més competicions

El Solsona Patí Club ha participat en altres competicions, els últims dies. Diumenge, Ona Rodríguez va quedar segona al nivell 1 a l’Open Promoció de Térmens. En aquesta competició del primer al quart nivell de patinatge artístic hi van prendre part un total de cinc patinadores de l’entitat.

Per la seva banda, Clàudia García Fornell ha participat a l’Open Formació de Constantí pels nivells 5, 6 i 7. En la segona vegada que participava al nivell 7, Clàudia García ha fregat el podi, quedant en cinquena posició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *