Les entrades per assistir als ballets de la Festa Major s’hauran de recollir entre dimecres i divendres de la setmana que ve

La regidoria de Cultura ha establert dos punts: el vestíbul de l’Ajuntament els dies 1, 2 i 3 de 10 del matí a una del migdia, i la biblioteca Carles Morató dimecres i dijous de 5 de la tarda a 8 del vespre. El primer dia la reserva d’entrades s’adreça exclusivament a les persones empadronades a Solsona mentre que els altres dos estarà obert a tothom. Es podran recollir un màxim de cinc entrades per persona i caldrà facilitar el nom i el telèfon de totes elles per al seu registre. En canvi, els infants que s’asseguin a la falda no caldrà comptabilitzar-los. Tal com es va fer per Corpus, es faran amb capacitat restringida i amb el públic assegut. Quan s’exhaureixin les entrades s’obrirà una llista d’espera per tal de poder cobrir les baixes d’última hora.

La regidora de Cultura, Judit Gisbert, demana un compromís a les persones que tinguin invitació per evitar que quedin llocs buits i per solidaritat amb la gent que es quedi sense entrada una vegada s’exhaureixin. Igualment, a fi de facilitar que el màxim nombre de persones pugui veure els ballets, es demana anar-hi un sol dia dels dos possibles. 

Les localitats no estaran numerades. L’accés a la plaça Major s’obrirà tant el dia 8 com el dia 9 a partir de ¾ de 12 del migdia. Els accessos seran pel carrer del Castell, la plaça de Palau i el carrer de Sant Cristòfol.

Els dies 1, 2, i 3 de setembre el vestíbul de l’Ajuntament també és l’indret on caldrà recollir les entrades pels concerts de nit dels dies 8 i 9. El primer estarà amenitzat per l’Orquestra Junior’s i el segon, per La Principal de la Bisbal. Aquestes localitats també són gratuïtes.

D’altra banda, l’Ajuntament de Solsona reserva un espai a la plaça Major per facilitar l’assistència als ballets tradicionals a les persones amb mobilitat reduïda. Les limitacions d’espai obliguen a regular aquesta reserva mitjançant la inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori entre l’1 i el 3 de setembre. En cas que la demanda sigui superior, es prioritzarà l’assignació de lloc als infants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *