Les Beques Llavor 2025 incrementen la dotació fins a 2.000 euros

La Mare Cultural i el Consell Comarcal han obert una nova convocatòria d’aquests ajuts per promoure la creació artística i els nous talents de la comarca.

Per primera vegada, es destinen 500 euros al creador o grup d’impulsors amb el compromís de potenciar el talent artístic local i fer-lo més sostenible, segons destaca la consellera comarcal de Cultura, Sara Vilches. Com sempre, se seguirà donant suport als processos previs a la producció que acompanyen la creació de productes artístics, assumint les despeses mitjançant proveïdors de serveis de la comarca fins a un import màxim de 1.500 euros. Recordem que l’objectiu és contribuir a l’impuls cultural i creatiu de la comarca oferint recursos per desenvolupar projectes artístics en disciplines com la música, la literatura, l’audiovisual, les arts escèniques, visuals i plàstiques.

Poden optar a la convocatòria persones físiques majors de 18 anys empadronades en un municipi del Solsonès, entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb seu social a la comarca i agrupacions de persones sense personalitat jurídica que compleixin amb els requisits de les bases, publicades a la seu electrònica del Consell Comarcal.

D’altra banda, s’allarga el termini de presentació de sol·licitud de les Beques Llavor fins al 31 d’octubre. La inscripció és pública i gratuïta i s’ha de presentar per via telemàtica, incloent-hi un formulari de sol·licitud i una memòria del projecte. Un cop presentada i aprovada la petició, es farà una sessió de pitching, una presentació oral del projecte per mostrar-ne els seus elements. Per al president de La Mare Cultural, Joan Solé, d’aquesta manera es podran valorar amb més criteri les propostes presentades. El jurat tindrà en compte criteris d’innovació, qualitat artística, currículum i trajectòria dels sol·licitants, a més de les perspectives de futur contemplades. El veredicte es farà públic el 13 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *