L’entrenador del primer equip del Club Futbol Solsona plega per discrepàncies amb el president

Diumenge, després de la segona jornada de lliga davant del Tàrrega, Víctor Vera i tot l’equip tècnic van presentar la seva dimissió irrevocable.

El detonant va ser la convocatòria pel partit de diumenge al camp del Tàrrega. Dels 23 jugadors de la plantilla, l’equip tècnic va deixar-ne fora quatre, tots solsonins. Segons l’exentrenador, un quart d’hora després d’haver enviat la convocatòria als capitans perquè la fessin arribar als jugadors, Víctor Vera va rebre un missatge de WhatsApp del president, Ernest Estany, manifestant el seu desacord amb la llista de convocats, una qüestió que el president desmenteix:

   Estany s’ha mostrat molt sorprès per la decisió de Víctor Vera i afirma que ha trobat a faltar diàleg.

Per la seva banda, Vera explica que després del missatge del president per la convocatòria, dissabte al matí, van passar tota la jornada parlant amb els capitans per intentar trobar una sortida. Amb tot, l’exentrenador ha assegurat que la decisió de dimitir diumenge ja estava presa, independentment del resultat del partit amb el Tàrrega. Víctor Vera ha explicat que dels quatre desconvocats, dos havien entrat a la llista la setmana anterior i un d’ells havia jugat. L’exentrenador al·lega motius estrictament tècnics per a la convocatòria:

Segons el president, Ernest Estany, de forma provisional assumirà el càrrec d’entrenador del primer equip David Jaray, tasca que compaginarà amb el filial fins que es trobi un substitut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *