L’empresariat del Solsonès i Cardona recupera les jornades econòmiques

Es faran dissabte de la setmana que ve al Santuari del Miracle i s’emmarquen en els actes previs de la setantena Fira de Sant Isidre.

Les jornades econòmiques de coneixença i coneixement porten per títol “El boca-orella”. Liderades per Empresaris per al Solsonès i l’Associació d’Empresaris de Cardona, volen fomentar la creació de lligams entre empreses i autònoms del territori per tal que puguin cooperar i trobar sinergies entre ells.

Arrencaran el dissabte 6 a les 10 del matí a la sala gran del Miracle amb la benvinguda, l’esmorzar i el cafè. A 2/4 d’11, el solsoní Oriol Montanyà, professor de la UPF Barcelona School of Management, pronunciarà una xerrada titulada “Empresa conscient; un model per créixer de manera sostenible”. Tot seguit, conduirà una dinàmica acadèmica amb models d’empresa conscient. A la part final de la jornada es farà un tast de vins del Celler del Miracle i es compartirà un dinar del Restaurant del Miracle. L’assistència a les jornades econòmiques costa 20 euros i cal inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia. Per a més informació podeu trucar al 667 666 044 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@empresarissolsones.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *