L’Associació per la Promoció del Transport Públic demana la integració del Solsonès a l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona

L’organització insta el Departament de Territori de la Generalitat a fer efectiu aquest anunci que va fer públic el juliol de l’any passat. En el cas del Ripollès i el Berguedà, ja formen part del règim de la setena corona, però el Solsonès encara està al marge de la integració tarifària juntament amb 11 comarques més: totes les de les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i l’Alt i el Baix Empordà.

L’Associació per la Promoció del Transport Públic es va crear el 1993 per difondre a la societat els valors i avantatges de la mobilitat sostenible i la seva contribució en la millora de la qualitat de vida, la seguretat viària i l’equilibri territorial. L’organització considera que la integració tarifària és una de les mesures més potents per a fer atractiu el transport públic. També defensa que és una de les que millor resultat dona per cada euro invertit, ja que un sistema més senzill i entenedor té més usuaris. Per aquest motiu, insta la Generalitat a executar les integracions anunciades, entre les quals, la del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *