L’associació GiGA estén els seus serveis als municipis del Solsonès i comarques veïnes

L’entitat de suport als afectats per malalties neurodegeneratives i dany cerebral adquirit i als seus familiars, juntament amb l’Arada, posa en marxa el programa Singulars per fer arribar els nous serveis més enllà de Solsona. Seran el taller d’estimulació i rehabilitació cognitiva, els Grups d’Ajuda Mútua i un servei de telemedicina en prova pilot. El mes que ve hi ha programat un curs professionalitzador per a cuidadores de persones amb disfunció cognitiva. Es durà a terme presencialment a Solsona però les persones residents en altres municipis que hi estiguin interessades podran seguir-lo en línia. D’altra banda, s’editarà una Guia de serveis integrals de suport a les persones afectades i els seus familiars.

GiGA es presentarà els propers dies en diversos municipis de la comarca. Dilluns a 2/4 de 6 de la tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament d’Olius hi haurà la primera sessió. I dimecres, que es commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer, es conviden els habitants de la Vall de Lord a la xerrada a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Municipal de Sant Llorenç. En el mateix acte es farà un taller d’estimulació o rehabilitació cognitiva per a persones afectades.

Les persones interessades en els serveis de GiGA poden contactar amb el seu ajuntament o directament amb l’associació enviant un correu electrònic a gigacatcentral@gmail.com o trucant al 873 454 106. L’entitat té previst estendre’s a la resta de municipis del Solsonès i també a la Segarra, l’Anoia, el Berguedà, el Bages i l’Alt Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *