L’Associació de Festes del Carnaval es queda “amb bon gust de boca” de l’edició d’enguany

Quan les cendres del rei Carnestoltes encara són calentes i la Junta està immersa en recollir tota la infraestructura que requereix una setmana d’actes hem pogut recollir un primer balanç de l’edició 2024. El president de l’Associació de Festes, Àlex Vilanova, destaca l’elevada participació. Subratlla que tenir la sala polivalent plena és molt agraït i quantificable, però també la sensació de carrers plens, amb dificultats per avançar, que demostra que la cosa està triomfant. La pluja va obligar a suspendre del tot la capta amb els gegants vells de divendres a la nit i va fer traslladar el concurs de K-tifes a la sala polivalent. Però el moment en què la climatologia va fer més la guitza va ser dissabte a la tarda. Malgrat tot, des de l’Associació de Festes destaquen que es va poder reencaminar. Àlex Vilanova:

Vilanova qualifica de cas aïllat el trencament de vidres de tres establiments del nucli antic. Pel que fa al funcionament dels ballets del Carnaval infantil de dilluns, molt massificats, assegura que encara no ho han pogut analitzar i que n’han de fer balanç amb la Minijunta.

Una de les novetats d’enguany ha estat la incorporació de polseres de pagament a la sala polivalent. A falta de tancar-ho a nivell econòmic, les sensacions i els comentaris que els han arribat són positius.

Aquest diumenge es tancarà oficialment el Carnaval amb les desenramades, a partir de les 10 del matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *