L’Associació de Festes del Carnaval encunya una moneda d’or per commemorar el 50è aniversari

Així com pel primer quart de segle se’n va fer una de plata, enguany s’ha optat per fer-ne banyades d’or amb 50 mil·límetres de diàmetre, que seran numerades i limitades. Les persones interessades la poden reservar a l’Oficina del Carnaval, a la plaça del Ruc, aquest dissabte i el vinent d’11 a una i de 2/4 de 5 a 7. Cal abonar una paga i senyal de 40 euros en el moment de la inscripció mentre que els 30 euros restants es pagaran en el moment de l’entrega de la moneda. Paral·lelament, l’entitat ha obert diversos concursos relacionats amb la festa. El que tanca primer el termini és el de sucres, al qual es pot participar fins al 31 d’octubre. Cal presentar sis models diferents inèdits i en blanc i negre seguint les bases i les plantilles que es poden consultar al web carnavalsolsona.com. La temàtica ha d’estar relacionada amb el cinquantè aniversari de la festa i els participants han de ser majors de 16 anys. S’ha d’enviar en format digital i sense marca d’aigua, acompanyat de nom i cognoms, edat i població a l’adreça info@carnavalsolsona.com. El premi serà un abonament unipersonal pel Carnaval 2020.

Una altra convocatòria, en aquest cas oberta fins a mitjan novembre, és la del cartell. Ha de ser un disseny inèdit en format DINA3 amb la inscripció 50è Carnaval Solsona també en format digital i sense marca d’aigua. A darrere del cartell cal posar-hi el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor dins un sobre tancat. Es pot portar a l’Oficina de Turisme o bé enviar-ho per correu postal a l’Associació de Festes a través de l’apartat de Correus número 67 de Solsona. El premi són 200 euros i dos abonaments.

Finalment, s’ha posat en marxa la quinzena edició del concurs de la bata de Carnaval Arreu del Món. Es premiaran les fotografies més originals, creatives o sorprenents que mostrin la bata en algun indret del món. Cal enviar-les a info@carnavalsolsona.com, per correu postal o bé a l’oficina de Turisme indicant nom i cognoms i un telèfon de contacte. Hi ha temps fins al 30 de gener del 2020 i es premiarà la persona guanyadora i dos finalistes.

Tant els sucres, com els cartells com les fotos de la bata arreu del món s’exposaran durant els dies de Carnaval. Els dissenys i imatges guanyadores passaran a l’Arxiu del Carnaval mentre que els no premiats es podran recollir a l’Oficina de Turisme després de la festa. Per a més informació podeu consultar el web carnavalsolsona.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *