L’Associació de Festes del Carnaval condemna insults i amenaces rebuts a través de comentaris del vídeo dels actes de diumenge al matí

Prèviament a la lectura del sermó es va cantar una versió de l’últim èxit de Shakira amb referències explícites a Cardona. L’Associació de Festes considera que és una absurditat afirmar que aquest tema incita a l’odi a Cardona. Qualifica d’intolerables i denuncia i condemna els insults racistes, masclistes, homòfobs i amenaces físiques greus que contenen algun d’aquests missatges. La Junta demana que s’aturin aquests atacs dirigits directament a una menor d’edat que ni tan sols és l’autora de la cançó. En cas contrari, assegura que es veuran obligats a emprendre accions legals.

L’Associació de Festes del Carnaval subratlla que el sermó és l’acte central del matí de diumenge des de la recuperació de la festa i que és un dia per la sàtira i per fer mofa de temes propers. Posa de relleu que l’humor satíric és un dels pilars del Carnaval solsoní i que sense ell no el sabrien entendre. Emplacen a veure el conjunt de l’acte de diumenge de Carnaval al matí al Youtube per entendre’n el context i veure que és en clau d’humor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *