L’artista solsoní Jordi Colell plasmarà la seva visió del Solsonès en un mural a Juneda

És un dels tres participants a la tercera Trobada de muralistes de l’street art a la Manreana, a les Garrigues. Divendres i dissabte tindrà lloc la trobada “13 comarques” que té com a objectiu que, al llarg de quatre edicions, els artistes participants plasmin totes les comarques de la demarcació. Enguany és el torn del solsoní Jordi Colell, BK farà  la de l’Alt Urgell i Fil la Val d’Aran.

La trobada és organitzada per La Manreana i l’artista visual Kamma Marlo amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida. Mitjançant visites a les comarques, amb la col·laboració de les oficines de turisme dels consells comarcals, han pogut viure i comprendre l’essència de les seves respectives comarques, els seus actius i característiques principals, per plasmar-los després en la seva obra.

Com cada cap de setmana, els visitants a la Manreana podran gaudir d’activitats teatralitzades, tombs amb ponis, corregrangers, laberint, llits elàstics i sorral, entre d’altres. Les entrades per a aquesta trobada són limitades i es poden comprar a través del web lamanreana.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *