L’alcalde de Riner, Joan Solà, és el nou president de l’associació Micropobles de Catalunya

Solà s’ha posat al capdavant d’una junta de continuïtat, de la qual ja formava part, en substitució de l’alcalde de Torrebesses, Mario Urrea. El relleu s’ha formalitzat aquest cap de setmana a l’Estany, al Moianès, amb la presència de la vicepresidenta de la Generalitat, Laura Vilagrà, i la presidenta del Parlament, Anna Erra.

Per a Joan Solà, cal que tots els municipis, independentment de la seva grandària, tinguin les mateixes oportunitats:

L’Associació Micropobles de Catalunya es va crear el 2009 i agrupa 245 municipis de menys de 1.000 habitants d’arreu del país.

Cartipàs de Riner

I no deixem de parlar de Joan Solà, que tindrà una dedicació del 75% de la jornada a l’Ajuntament de Riner amb un sou brut anual de 15.200 euros. L’alcalde assumirà directament les àrees d’Urbanisme, Educació, Comunicació, Relacions Institucionals, Turisme i coordinació de les diferents àrees. La primera tinent d’alcalde, Immaculada Pujol, s’encarregarà d’Hisenda, Gent Gran, Protecció Civil, Coordinació d’activitats al municipi i Parcs i Jardins mentre que el segon tinent d’alcalde, Carles Feixas, serà el responsable d’Infraestructures, Obres i Serveis; Agricultura, Ramaderia, Medi Natural i Medi Ambient i Fires. Pel que fa a les dues noves incorporacions, Lourdes Xixons serà la titular de Cultura i Tradicions, Benestar Social, Participació Ciutadana, Transparència i Igualtat; i Guillem Plans s’ocuparà de Joventut, Esports, Festes, fires, Telecomunicacions i Noves Tecnologies. Els plens se celebraran el segon dimecres de trimestre a 2/4 de 8 del vespre i per assistir-hi els regidors cobraran 30 euros. Finalment, la Comissió Especial de Comptes estarà integrada per l’alcalde, Joan Solà, la regidora d’Hisenda, Immaculada Pujol, i el cap de l’oposició, Xavier Castellana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *