L’Ajuntament de Solsona treu a concurs una plaça per a la biblioteca i una altra per a l’Oficina Jove

En tots dos casos es crearà una borsa de treball per cobrir possibles futures vacants o fer substitucions.

Pel que fa la plaça de tècnica auxiliar de biblioteca, s’ha de cobrir un lloc vacant arran d’una jubilació el 2021 que fins ara s’ha cobert interinament. És per a un contracte laboral fix amb dedicació completa, 37 hores i mitja setmanals, i per optar-hi cal tenir el batxillerat o un títol de tècnic equivalent. Entre altres tasques, hi ha l’atenció a les demandes dels usuaris; la revisió, registre i col·locació de documents; la confecció de dossiers; la gestió del procés de préstec i l’obertura i tancament de les instal·lacions quan sigui necessari.

Referent a l’Oficina Jove del Solsonès, s’ofereix una plaça d’informador juvenil per consolidar un lloc de treball fins ara ocupat temporalment. El contracte és de 24 hores a la setmana i cal disposar del batxillerat, formació professional de segon grau o grau superior o equivalent. En aquest cas, la persona que ocupi aquesta plaça haurà d’atendre els tècnics municipals, regidors i joves de la comarca; detectar les necessitats de la població jove per treballar en noves propostes; assessorar les entitats en matèria de joventut i gestionar l’espai salut, entre d’altres.

Per optar a alguna d’aquestes dues places es poden consultar les bases completes i la documentació necessària a l’apartat d’ofertes d’ocupació del web ajsolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *