L’Ajuntament de Solsona treu a concurs el casal d’estiu de les piscines municipals

A diferència dels anys anteriors, en què convocava les places de monitors, entre d’altres, en aquesta ocasió ho fa pel conjunt del servei. Les ofertes es poden presentar fins al dia 22 a les 12 del migdia.

Cal planificar i executar les activitats de les piscines municipals per a la població d’entre 3 i 16 anys, repartits en quatre franges d’edat. El servei funcionarà del 25 de juny al 30 d’agost els matins de 9 a una, amb inscripcions per setmanes, que s’obriran la primera setmana de juny a l’Ajuntament. L’oferta ha d’incloure activitats de natació i altres esports, tallers i sortides que eduquin en valors a través del lleure i que fomentin el desenvolupament personal i el procés de socialització. Les activitats es duran a terme al complex esportiu municipal, entre les piscines, el camp de futbol, els pavellons i les pistes de tennis. Pel que fa a l’oferta per a la població adulta, es gestionarà a través d’un altre contracte.

Aquesta convocatòria té un pressupost base de poc més de 53.000 euros i és per a un màxim de 1.200 places repartides en deu torns setmanals per a una temporada de bany, però prorrogable per tres anys més.

Els regidors d’Esports i Infància, Joan Parcerisa i Pilar Viladrich, destaquen que aquesta oferta pretén satisfer la necessitat d’ocupar el temps lliure dels infants en vacances escolars de forma constructiva i educativa i, alhora, contribuir a la conciliació de la vida laboral de les famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *