L’Ajuntament de Solsona reparteix més de 3.000 euros en premis dels concursos de la Festa Major

Divendres al vespre la sala de plens del consistori va acollir l’acte de lliurament de guardons presidit per l’alcalde, David Rodríguez. Pel que fa al Concurs de Flors als Balcons, en el marc del projecte Solsona Vila Florida, Teresa Mujal ha guanyat el premi especial façana, dotat amb 180 euros, i Montserrat Puig, el primer premi, de 90 euros. L’Ajuntament també ha premiat 12 balcons més amb 60 euros cadascun.

Antoni Chaparro ha estat el guanyador del concurs de fotografia de la Festa Major 2019 mentre que el segon premi ha recaigut en Víctor Pisa. Iolanda Montanyà ha rebut un accèssit i Georgina Marsal ha estat la guanyadora en la categoria infantil.

Finalment, Joan Pons s’ha endut els 365 euros del primer premi del Concurs de pintura ràpida; Joan Vila, el segon, dotat amb 305 euros i Josep Manuel Aznar, el tercer, de 245. El premi especial aquarel·la, també de 305 euros, se l’ha endut Antonio Darias i Aleix Albareda ha guanyat el guardó de 245 euros de l’especial local. En el mateix acte es van lliurar records als infants que han pres part al ball de bastons i als cavallets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *