L’Ajuntament de Solsona reasfaltarà 7.000 metres quadrats de carrers

Els treballs començaran divendres al matí al sector de Cal Xuxa, on s’estendrà un paviment a sobre del ja existent. Es demana als veïns dels carrers de les Alzineres, el Pi, l’Avet i el Roure que treguin els vehicles del garatge abans de les 8 del matí i que no s’hi deixi cap cotxe estacionat. Aquesta és la primera obra d’una inversió per a la millora de la via pública que ascendeix a 64.600 euros i que s’ha adjudicat a l’empresa M i J Gruas. Segons explica la regidora d’Urbanisme, Obres Públiques i Serveis Municipals, Rosó Barrera, la selecció de carrers s’ha fet d’acord amb l’estat de deteriorament del ferm.

Al carrer de l’Alcalde Moles s’actuarà en el tram comprès entre els carrers de Jacint Verdaguer i Pau Casals, ple de pedaços de diverses canalitzacions i reparacions. S’hi prohibirà l’estacionament i s’hi tallarà el trànsit. A la cruïlla del carrer de Marià Fortuny amb l’avinguda del Cardenal Tarancón, s’intentarà que no hi hagi afectacions a la mobilitat i que alteri el mínim possible les entrades i les sortides de les escoles Arrels Secundària i Setelsis.

Finalment, a la zona del carrer de la Forja, el ferm és molt desigual i no ha estat reparat durant molt temps. S’actuarà des de l’encreuament amb la carretera C-149a, la cruïlla amb la Pujada del Castellvell i el carrer dels Traginers i part del carrer del Serrat d’en Mingo fins al del Serrat Burina. Es farà una repavimentació i s’eixamplarà el vial en alguns punts perillosos. Es donarà pas alternatiu als vehicles amb algun tall puntual mentre durin les obres. Es preveu que el conjunt dels treballs de millora en aquests carrers de Solsona s’allarguin entre una i dues setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *