L’Ajuntament de Solsona programa un nou curs de taitxí

Avui se n’obren les inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i la primera sessió es farà el dia 25. Les persones que hi estiguin interessades poden escollir entre el grup de matí, de 2/4 de 10 a 11, o el de tarda, de 6 a 2/4 de 8. Les sessions les impartirà l’instructor David Cifré a l’auditori de la sala polivalent setmanalment els dimarts fins al 24 de maig. Si per motius sanitaris cal suspendre les sessions presencials, es continuaran fent en format virtual a través de Zoom. Les inscripcions costen 45 euros.

El taitxí és un art marcial d’origen xinès que millora la coordinació i l’equilibri i permet relaxar cos i ment a través de l’encadenament de moviments suaus. L’any passat hi van prendre part 21 persones. De fet, aquesta proposta de les regidories de Salut i Igualtat fa més de 12 anys que s’organitza en el marc del programa “Salut, consciència i moviment”.

Per a més informació podeu contactar amb el SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, trucant al 973 48 32 34 o bé per correu electrònic a siad@elsolsones.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *