L’Ajuntament de Solsona es posiciona a favor de l’adhesió de Torà i Biosca al Solsonès

La moció presentada pel PSC al ple d’ahir al vespre demanava que el consistori donés suport a la proposta de llei que el mateix partit va portar al Parlament perquè s’iniciés el procés d’adscripció dels pobles al Solsonès. Ho explicava el regidor socialista, Mohamed El Mamoun:

Una moció que va quedar rebutjada en rebre només el suport de la CUP. Els cupaires també van votar a favor de la moció alternativa d’Esquerra i Junts per Solsona, que consideren insuficients les demandes dels socialistes. Ho explicava la portaveu de la CUP, Pilar Viladrich:

En la mateixa línia s’expressava l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert:

Tant els cupaires com Junts per Solsona van posar sobre la taula la situació de les masies de Llanera que han estat adscrites a Torà sense el suport dels veïns. Ho apuntava el portaveu de Junts, Marc Barbens:

La moció d’Esquerra i Junts va tirar endavant amb l’únic vot en contra del regidor socialista. Mohamed el Mamoun considera que aquest afer de les masies és un xantatge a Torà. Pel que fa al text, considera que hi ha punts que es contradiuen entre ells i que obvien consultar el Consell Comarcal i el Consell d’Alcaldies de La Segarra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *