L’Ajuntament de Solsona convoca una plaça temporal de tècnic d’Esports

La regidoria d’Esports necessita cobrir aquesta plaça entre el 16 de maig i el 17 de juliol i és per això que ha obert un concurs que servirà també per crear una borsa de treball. Les persones aspirants han de tenir el títol de batxiller o equivalent i tenen temps per presentar les seves sol·licituds fins al 6 d’abril.

El lloc de treball és de 20 hores setmanals de dilluns a divendres en un horari a concretar. Entre les funcions en destaquen coordinar i controlar el personal adscrit a Esports; gestionar els recursos materials i econòmics assignats a la regidoria i controlar el manteniment i l’ocupació del complex poliesportiu municipal. Així mateix, s’ha d’encarregar de fer el seguiment de les activitats esportives, articular les relacions de l’Ajuntament amb les entitats i els organismes esportius i gestionar els ajuts econòmics.

El tribunal valorarà els mèrits dels candidats, tant pel que fa a experiència professional com a formació. Tothom qui aprovi s’integrarà a la borsa de treball, ordenada segons la puntuació obtinguda. Les bases completes i la documentació es poden consultar a l’apartat d’Ofertes d’Ocupació del web ajsolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *