L’Ajuntament de Solsona celebra demà un ple extraordinari per resoldre les al·legacions al pressupost presentades per la CUP

Tindrà lloc a la una del migdia i tindrà l’aprovació definitiva del pressupost 2020 com a únic punt de l’ordre del dia. Per primera vegada s’han presentat al·legacions als comptes. Tot i que a final de mes hi haurà el primer ple ordinari de l’any, l’alcalde, David Rodríguez, ha optat per convocar una sessió extraordinària per evitar endarrerir l’entrada en vigor del pressupost i agilitar-lo al màxim tenint en compte que el termini de resposta de les al·legacions acaba abans.

Alternativa per Solsona demana una reducció de la partida de retribucions de l’alcalde i els regidors amb dedicació parcial de l’equip de govern així com la partida d’Alcaldia i Protocol. Els cupaires consideren que hi ha despeses que no estan previstes en el pressupost com les que fan referència al tanatori, la implementació d’accions per mobilitzar el parc immobiliari de la ciutat i l’estudi de viabilitat d’una piscina coberta. La CUP també assenyala que caldria preveure com a ingressos les taxes del servei de la llar d’infants municipal i la despesa que suposa la contractació de la cooperativa que la gestiona. Es preveu que el govern municipal desestimi les al·legacions en base a un informe d’Intervenció. El pressupost 2020 és de 9 milions i mig d’euros i es va aprovar amb els vots favorables d’Esquerra, l’abstenció de la regidora del PSC i els vots contraris de la CUP i Junts per Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *