L’Ajuntament de Solsona aprova un pressupost d’11 milions d’euros: un 4% més alt que el d’aquest any i amb un 22% menys d’inversions

El regidor d’Hisenda, Ramon Xandri, assegura que han estat uns comptes difícils de quadrar, però alhora, considera que són equilibrats. Ell mateix explicava quines àrees se’n beneficien més:

Des de l’oposició, el grup de Junts considera que els pressupostos són pobres pel què fa a les inversions amb una partida de poc més de mig milió d’euros. En parlava el seu portaveu, Marc Barbens:

Per la seva banda, la portaveu de la CUP, Pilar Viladrich, es queixava del poc marge de temps que han tingut per estudiar-se i treballar en la proposta. També es posava les mans al cap amb l’augment de la despesa energètica:

I en la mateixa línia s’expressava el regidor del PSC, Mohammed El Mammoun qui proposava algunes de les mesures que es podrien aplicar per abaratir el preu de l’energia:

Finalment, el pressupost per l’any que ve va quedar aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, d’Esquerra; i els vots en contra de tota l’oposició: Junts, la CUP i el PSC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *