L’Ajuntament de Solsona alerta de nous robatoris de cablejat elèctric i de reixes d’embornals

Aquest mes han desaparegut cables d’instal·lacions provisionals i també sis reixes de ferro a diferents punts del nucli urbà. La situació recorda la de la tardor del 2022, quan van desaparèixer cables dels fanals.

El cablejat sostret era a l’aire lliure, al Camp del Serra i a la plaça de Palau, i estava preparat per festes com Sant Antoni Abat i Carnaval. Però el que més preocupa és el robatori de les reixes dels embornals pel perill que suposa tant pels vianants que no se n’adonin com pels possibles danys que puguin causar als cotxes que hi circulin. S’han robat sis reixes a la urbanització de la Cabana d’en Geli i al sector de la Creu de Sant Joan, a la Cissa, en diferents ocasions durant les darreres setmanes. Fins ara la brigada ha anat posant recanvis de reixes, però si continua l’onada de robatoris, el temps d’espera s’allargarà fins que arribi nou subministrament.

La Policia Local ja ha tramitat les denúncies corresponents d’aquests furts i ha intensificat el patrullatge, sobretot a la nit. Amb tot, l’Ajuntament fa una crida a la col·laboració ciutadana perquè contacti amb la Policia Local trucant al 973 48 30 40 tant si veu conductes sospitoses com si s’adona de nous robatoris.

D’altra banda, la segona setmana d’aquest mes també van robar cable de telefonia en l’àmbit del parc de la Mare de la Font. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de les diligències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *