L’Ajuntament de Sant Llorenç lloga bicicletes estàtiques als veïns per facilitar la pràctica esportiva durant el confinament

Segons ha explicat a Solsona FM el regidor d’Esports, Joan Subirana, les sis bicicletes municipals que es van posar ahir a disposició dels piteus ja estan pràcticament totes ocupades. Per tal d’eliminar la llista d’espera, el consistori n’habilitarà altres que es troben al magatzem de l’antic gimnàs per tal que tothom qui ho vulgui pugui practicar ciclisme durant el confinament. La brigada municipal i el regidor d’Esports són els encarregats de repartir les bicicletes estàtiques a domicili. El lloguer té un cost de 2 euros diaris i 50 de fiança. Les persones interessades poden formalitzar la seva demanda a través del correu electrònic info@lavalldelord.com.

D’altra banda, el consistori de Sant Llorenç ha emès un comunicat per agrair a totes les persones de segona residència que han fet cas al confinament i no han pujat. Entre els Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament durant aquesta Setmana només s’han detectat tres casos: dos eren de persones que han demostrat que s’havien instal·lat a la vila des del primer dia de confinament mentre que un tercer cas s’està valorant si es procedeix a denunciar. Totes les imatges captades entre dilluns i dimarts passat s’eliminaran, la resta de dies no s’han fet fotografies perquè no hi ha hagut cap cas. D’altra banda, l’Ajuntament piteu ha adquirit 500 mascaretes reutilitzables més, que es distribuiran entre els establiments oberts a partir de dijous. Aquesta nova comanda s’ha fet després que s’esgotessin les primeres 400 unitats que es van repartir la setmana passada. En aquest sentit, recorden que les mascaretes es poden rentar a 60 graus i fer-les servir tants cops com calgui, i, per tant, demanen a la ciutadania que només n’agafin una per a cada membre de la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *