L’Ajuntament de Pinell celebra que la Diputació de Lleida projecti la millora de la carretera de Solsona a la Torregassa després de reivindicar-ho durant 12 anys

L’alcalde, Benjamí Puig, i el tinent d’alcalde, Jaume Llorens, s’han reunit amb el diputat provincial responsable de serveis tècnics, Marc Baró, per conèixer de primera mà el projecte constructiu d’aquest tram de la C-149a.

El batlle de Pinell reclama la millora d’aquesta via que condueix al municipi passant pel Castellvell per qüestions de seguretat. Hi conviuen ciclistes, gent caminant, cotxes i maquinària agrícola i pesant, i l’estretor de la carretera posa en perill els usuaris. Benjamí Puig subratlla que porta 12 anys traslladant aquesta demanda a la Diputació de Lleida i lamenta la manca de suport dels ajuntaments de Solsona i Olius:

L’elevat cost del projecte, que supera els 3 milions d’euros, fa que l’arranjament d’aquests tres quilòmetres de carretera es programi en dues fases, entre l’any que ve i el 2024. Contempla la modificació d’alguns trams del traçat, l’arranjament d’alguns revolts i l’eixamplament de la calçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *