L’Agència explica demà en una doble sessió informativa virtual com tramitar les sol·licituds d’ajut per la Covid-19 de l’Ajuntament de Solsona

Del 10 al 25 d’aquest mes s’obre el termini per a aquestes subvencions i l’Agència de Desenvolupament Local explicarà com fer-ho i resoldrà dubtes. Serà a través de la plataforma Zoom en una sessió a les 9 del matí i una altra a 2/4 de 4 de la tarda. Posteriorment, aquesta sessió es publicarà al web adlsolcar.cat perquè es pugui consultar en qualsevol moment.

Per optar a les subvencions per al teixit comercial i serveis amb establiment a peu de carrer cal haver suspès l’activitat durant l’estat d’alarma o acreditar una greu reducció de l’activitat. Es podrà rebre un màxim de 500 euros.

Pel que a als microcrèdits per a petites i mitjanes empreses, treballadors autònoms i persones afectades per un ERTO seran a interès zero. Empreses i autònoms podran optar a un màxim de 5.000 euros i els afectats per ERTO, un màxim de 1.500.

Les sol·licituds a aquests ajuts per la Covid-19 es podran tramitar via telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament, solsona.eadministracio.cat a partir del dia 10 i, en el cas dels ajuts a comerços i serveis, també presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *