L’AdlSolCar organitza un seminari per facilitar a les empreses la captació de talent

Porta per títol “No contractis, enamora el talent” i oferirà les claus per atraure personal qualificat i generar compromís amb la creació d’una proposta de valor atractiva per a les persones candidates. S’adreça a càrrecs directius d’empreses i professionals de Recursos Humans. S’impartirà telemàticament els dies 18 i 25 de 3 a 5 de la tarda. Conduirà el seminari Raquel Blanco, experta en selecció i desenvolupament de talent de la consultora manresana The Talent Room.

Es farà un retrat del mercat de treball actual al Solsonès i Cardona i es compartiran els resultats de l’estudi de la competitivitat en l’atracció del talent i sobre les condicions laborals, realitzat per l’Agència. Es farà incidència en les qüestions que els candidats més valoren de les empreses, s’explicarà com ha de ser una oferta de treball atractiva i el paper del salari emocional, i es treballaran propostes innovadores.

El seminari tindrà activitats participatives i, per tant, les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. És una proposta gratuïta a la qual cal inscriure’s prèviament en línia a través d’un enllaç que trobareu al web adlsolcar.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *