L’AdlSolCar i Territori de Masies elaboren un catàleg amb una dotzena de productors de proximitat per fomentar aquest tipus de consum

Es titula “Producte a casa” i es pot consultar al web adlsolcar.cat. Té com a objectiu donar un impuls al teixit econòmic local i aprofitar el confinament per promoure un consum solidari i responsable. En aquests moments recull un total de 13 iniciatives agroalimentàries, agroecològiques i d’elaboració del territori de Solsona, Olius, Pinós, Riner, Navès, la Molsosa, Valls de Torroella i Torà. Entre d’altres, ofereixen fruita i verdura, carn de porc, vedella, pollastre i xai; olis, làctics i embotits. En cada entrada, s’especifica la varietat de productes que venen, el tipus de comanda que accepten, si la compra es reparteix a domicili o es fan enviaments i la forma de pagament. El tècnic agroalimentaride l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, Carles Pujol, destaca que fent aquest consum de proximitat tothom en surt reforçat:

El catàleg de “Producte a casa” s’actualitza constantment i és ampliable. L’Agència, a través del projecte “Producte d’Aquí” i la cooperativa Territori de Masies fan una crida a tothom que presenti unes característiques similars i que vulgui aparèixer al catàleg que ompli un formulari en línia.

             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *