Lacetània Teatre se suma a la iniciativa “Cap butaca buida”

Es tracta d’una festa del teatre que vol atraure més de 60.000 espectadors en un mateix dia, el proper 16 de març, en 145 teatres d’arreu de Catalunya que oferiran fins a 176 espectacles diferents.

El Tatrau Teatre acollirà una doble funció de l’obra “Cerca del mat” de la companyia Cos de Lletra. La primera sessió serà el dia 16 a les 9 del vespre i la segona, l’endemà a les 6 de la tarda. Les entrades, al preu de 10 euros, ja es poden comprar a entradessolsones.com i una hora abans de cada funció a la taquilla del Tatrau. Un 2% de la recaptació es destinarà a Pallassos sense fronteres.

“Cerca del mar” és una obra creada i produïda per la companyia Cos de Lletra, escrita i interpretada per Ruth Vilar i dirigida per Salva Artesero. És per al públic adult, en castellà i dura poc més d’una hora. Aborda la violència extrema en el si de la família partint d’un cas real esdevingut a l’inici del segle XX. L’autora va trigar dos anys a localitzar i consultar totes les fonts documentals disponibles. La història encadena monòlegs que se centren en la cara humana i vulnerable dels personatges i deixa constància de les implicacions socials de la violència en el si de la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *