La xifra de positius detectats al Centre Sanitari es redueix fins als 103 en una setmana

S’han diagnosticat a través de 327 proves PCR i 15 tests d’antígens, als quals cal sumar-hi els detectats amb tests d’automostra i d’antígens ràpids supervisats a les farmàcies.

Amb tot, l’epidèmia segueix creixent al Solsonès, amb una taxa de reproducció d’1,10. Els indicadors s’estanquen tot i seguir molt elevats, amb un índex de risc de rebrot que frega els 6.000 punts al conjunt de la comarca i se situa en 6.350 a Solsona.

El Centre Sanitari recorda que hi ha hores disponibles per vacunar-se contra la covid per als veïns de l’àrea bàsica de salut. Tant pot ser per a dosis de reforç com per primeres i segones dosis com per pediàtriques, per a infants de 5 a 11 anys. Es pot demanar hora al taulell del Centre Sanitari o trucant al 973481172.

Les restriccions d’accés a la unitat sociosanitària segueixen igual que la setmana passada. La segona planta es manté tancada mentre que els familiars poden accedir a la primera planta una hora al dia.

On és més complicada la situació és als centres escolars. Segons dades del Traçacovid que recull el Departament d’Educació, en aquests moments hi ha 232 persones confinades a les escoles del Solsonès, un 6,5% de les quals són docents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *