La Universitat Internacional de Catalunya, la UIC, portarà el seu campus d’estiu a Solsona i Cardona

Se celebrarà entre el 26 i el 28 de juny al Casal Cívic i també hi prendran part membres de l’Aula d’Extensió Universitària de Solsona.

Forma part del Campus de l’Experiència, un projecte de formació acadèmica per a majors de 50 anys nascut el 2019. Disposa del rigor de la universitat, amb un seguiment personalitzat per part dels professors i un treball en equip dins i fora de l’aula.

Les inscripcions per a la segona edició de la Universitat Internacional d’Estiu es poden formalitzar fins al 18 de juny enviant un correu electrònic a campusexperiencia@uic.es o trucant al 93 254 18 00. El preu per persona és de 350 euros.

El primer dia visitaran la Muntanya de Sal de Cardona i gaudiran de dues ponències al Casal Cívic: una sobre el carlisme, a càrrec de l’historiador Xavier Baró, i una altra sobre crisi climàtica i canvis en la fauna amb el naturalista Jordi Sargatal. La jornada es tancarà amb una tertúlia amb els professors Salvador Vidal i Javier Jiménez.

El dijous 27 al matí els participants a la Universitat Internacional d’estiu faran una visita guiada a Solsona. A la tarda, serà el torn de les ponències “L’emoció de la veu a través de l’òpera”, amb les professores del Conservatori del Liceu de Barcelona Cristina Segura i Olga Claret, i una altra del pilot d’Oliana Isidre Esteve titulada “Som el que ens proposem”. A la nit es farà una subhasta solidària a favor de Càritas Solsona.

La proposta es tancarà el divendres 28 de juny amb el lliurament de diplomes presidit per l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, i una visita guiada al Castell de Cardona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *