La tercera edició de La Mare Cultural arriba aquest dissabte incorporant artistes internacionals

Hi actuaran la brasilera Mirla Riomar, que presentarà el seu primer disc d’autora, “Afrobrasileira”, i la DJ Anita Dinamita. La xilena Ana Tijoux portarà la seva proposta electrònica basada en el hip-hop fusió. També hi prendran part Tarta Relena, el cantautor ebrenc Xarim Aresté, Joan Colomo i la solsonina Gemm Sol, entre d’altres. La Mare Cultural es proposa fer un pas endavant en aquesta tercera edició no només incorporant artistes internacionals sinó també amb el format. Ho explica Maria Moreno, membre de l’organització:

Així, sota la balma de la Font de la Mina hi haurà les actuacions més reposades mentre que el boscany de la Mare de la Font acollirà les propostes més mutables i físiques. El festival arrencarà dissabte a 2/4 de 6 de la tarda i s’allargarà fins a les dues de la matinada. Entre les novetats, guanyen pes les arts escèniques amb el circ de Rauxa Cia i l’stand-up comedy de l’humorista Godai Garcia.

Però l’essència de La Mare és el talent local, tant a nivell artístic com gastronòmic. Així, hi haurà una mostra de col·lecció local biarticulada amb els joves dissenyadors i il·lustradors Domènec Marmi, de Solsona, i Sònia Genestar, de Sant Llorenç, així com l’il·lustrador establert a Llobera Joma, que ens mostrarà la seva faceta com a escultor.

Pel que fa a l’espai gastronòmic, comptarà amb la foodtruck de La Salivera, el restaurant solsoní Cal Poldo Xic i el productor de vedella cardoní Cal Pepitu. Les tapes amb productes de proximitat es cuinaran in situ i maridaran amb vins, vermuts i ratafia del Solsonès així com cervesa artesana.

Les entrades pel festival d’aquest dissabte es poden comprar a través del web lamarecultural.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *