La situació epidemiològica a la comarca obliga a ajornar 15 dies la Fira de Sant Isidre

La comissió organitzadora del certamen, el Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona han optat per traslladar el certamen a l’últim cap de setmana d’aquest mes. Els últims dies, el Solsonès encapçala l’índex de risc de rebrot de Catalunya, amb 1.467 punts, i una taxa de reproducció d’1,68. Les dues darreres setmanes s’han detectat 120 nous casos i en aquests moments hi ha 7 grups escolars confinats: 3 a l’Institut Francesc Ribalta, 2 a Setelsis, 1 al Vinyet i un altre a Arrels Secundària.

Tot i que fa mesos que l’organització està treballant en una versió reduïda i totalment segura de la Fira de Sant Isidre, l’empitjorament dels indicadors de la pandèmia en l’àmbit comarcal ha estat clau a l’hora de prendre aquesta decisió, que ha estat consensuada. Ho destaca el coordinador de Solsonès Fires, Pere Obiols:

L’única cita que es mantindrà és el Bestiari Fest, una iniciativa de Joventut Solsonina programada pel divendres 14. Consisteix en un concert a càrrec de Ferran Palau a les 8 del vespre a la sala polivalent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *