La segona edició de l’Stravada ja té 173 persones inscrites

El Black Pata Cycling Club ha programat pel matí del 4 de febrer aquesta prova ciclista que, tot i no ser competitiva, tindrà podis en tots els recorreguts i també premiarà de manera especial tots els segments que es trobaran al llarg de la cursa. Passarà per Solsona, Lladurs i Olius, i comptarà amb un circuit més que en la primera edició. En total, seran tres circuits pensats per a tots els públics amb sortida simultània: un de llarg de 48 quilòmetres, un de mitjà de 39 i un de familiar i no tant tècnic de 25.

Les inscripcions costen 20 euros si es fan fins al 2 de febrer i 25 el mateix dia de la marxa. El preu inclou una assegurança de responsabilitat civil i accident, un record de la prova, fotos individuals en diferents trams del recorregut, avituallament, un dinar de botifarra en acabar i neteja de bicicletes i dutxes. Qui s’apunti abans del 29 de gener tindrà assegurada la samarreta dissenyada especialment per a l’ocasió. Les inscripcions es tancaran a un màxim de 300 participants. L’ús del casc serà obligatori en tots els circuits.

Cada corredor tindrà el welcome pack, que es podrà recollir el dia abans de la marxa a les 7 de la tarda en un briefing especial al restaurant Crisami on es projectarà la bici voladora. També hi haurà l’opció de recollir-lo el mateix dia de la cursa entre 2/4 de 8 i 2/4 de 9 del matí. La sortida serà a les 9.

Paral·lelament, a 2/4 de 10 del matí del mateix 4 de febrer es donarà la sortida a l’Stravada Kids, que promou l’organització juntament amb el Consell Esportiu del Solsonès. Es tracta d’una cursa amb bicicleta en un circuit tancat per a infants d’entre 2 i 12 anys. S’organitzarà en 7 categories per grups d’edat. Els infants es poden apuntar al seu centre educatiu fins a final de mes. Cal indicar nom i cognoms, el número de DNI i de la targeta sanitària, l’any de naixement i el sexe. La inscripció és gratuïta i les places són limitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *