La sala polivalent acollirà un campament reial per dinamitzar la visita dels patges

Serà divendres i dissabte vinent i estarà amenitzat per la companyia Alea Teatre, amb més de 20 anys d’experiència en aquest tipus de propostes. Per grups, el públic familiar podrà visitar espais com la fàbrica de joguines i la zona dels carboners. Mentrestant, per fer més curta l’espera, al vestíbul de la sala polivalent hi haurà un espai amb contes, jocs, dibuixos per pintar i cartes per qui encara no les hagi pogut fer. L’acte comptarà amb una cua per a infants amb diversitat funcional en el marc de la campanya per a un Nadal inclusiu.

El campament reial de la visita dels patges estarà obert divendres que ve de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 i de 4 a 8 i dissabte només al matí. Ho organitzen les regidories de Cultura i Educació amb el suport de l’escola de teatre del Tatrau, infants i adults a títol individual, la Comissió de Reis, El Sis, la UBIC i la biblioteca.

La mateixa companyia, Alea Teatre, serà l’encarregada de presentar l’espectacle itinerant Atlantis, inspirat en la mitologia històrica de l’Atlàntica, el 3 de gener. Sortirà de la plaça de l’U d’Octubre a 2/4 de 7 de la tarda i passarà pel passeig del Pare Claret i el carrer del Castell fins arribar a la plaça Major i tornar pel mateix camí.

D’altra banda, el 5 de gener, després de tres anys, es recupera el recorregut habitual de la cavalcada de Reis. A partir de 2/4 de 7 de la tarda arribaran per l’avinguda del Cardenal Tarancón i seguiran pel passeig. Al portal del Castell baixaran a peu fins a la capelleta de la plaça de Sant Joan, des d’on dirigiran unes paraules al públic, i posteriorment aniran fins a la Catedral. Enguany s’han invertit 20.000 euros en la renovació de la cavalcada, uns canvis que es mantenen com a sorpresa. La fan possible diverses entitats i persones a títol individual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *