La regidoria de Medi Ambient fa una crida al veïnat del Vinyet perquè acudeixi a les sessions informatives del porta a porta

A partir del 15 de novembre, el sistema de recollida de residus canvia a tot el municipi de Solsona, també a les 160 llars de la zona rural. És per això que el consistori demana al veïnat del Vinyet que assisteixi a les últimes reunions informatives que es duen a terme aquesta setmana. En lloc de fer la recollida porta a porta, disposaran d’un sistema diferent. Ho explica el regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner:

Les àrees d’aportació seran al carrer de la Forja i al Camí de la Creu, pel veïnat de Sant Pere Màrtir; al camí de Santa Llúcia, pels habitants d’aquesta partida; l’avinguda de Sant Bartomeu, prop del cementiri, pels veïns de Sant Honorat; mentre que els de Sant Bernat hauran d’acudir a l’àrea d’emergència, a l’aparcament de l’avinguda de Sant Jordi. Les targes d’accés a aquestes àrees d’aportació es poden recollir a les sessions informatives que es fan a la sala polivalent fins dissabte cada ¾ d’hora. Aquesta tarda se’n fan de 2/4 de 4 a ¼ de 8; demà i dissabte de 2/4 de 10 a ¼ de dues i divendres, de 2/4 de 10 del matí a ¼ de 8 del vespre. Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb els informadors ambientals al telèfon 672 60 13 13.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.