La prova de nivell d’anglès prèvia als exàmens de Cambridge a Solsona es farà el 24 de febrer

Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar fins al dia 19. El mock exam és un simulacre voluntari que ajuda els examinands a orientar-se sobre l’examen que els correspon i preparar-se adequadament. S’avaluen les habilitats en lectura, escriptura, escolta i parla i la seva realització no condiciona els candidats a presentar-se a l’examen final de Cambridge. Maria Claret i Sara Malé, que formen part de l’equip de coordinació de les proves a Solsona gestionades per la regidoria d’Educació, asseguren que és molt aconsellable realitzar-les per familiaritzar-se amb el format de l’examen. L’any passat s’hi van presentar 85 persones.

Les proves seran per als nivells Young learners, KET, PET, FCE i CAE. Per a inscriure-s’hi cal indicar dades personals, data de naixement, centre educatiu i, si és el cas, el nivell al qual es presenta, al correu electrònic cambridge@ajsolsona.cat. Durant la setmana següent a la prova, que es farà a l’escola Setelsis el dissabte 24 de febrer al matí, s’enviaran els resultats.

Els exàmens oficials de Cambridge a Solsona pels nivells A2, B1 i B2 es duran a terme el 8 de juny i les inscripcions es podran formalitzar fins al 22 d’abril. L’any passat s’hi van examinar 48 persones.

La regidora d’Educació, Esther Espluga, destaca l’avantatge de poder-se examinar a Solsona d’unes proves amb reconeixement internacional. Posa de relleu que la continuïtat del certificat és possible gràcies a la tasca de Sara Malé i Maria Claret, l’assessorament de Susan Pexton, coordinadora i examinadora, i la col·laboració d’escoles i acadèmies de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *