La Policia Local de Solsona engega una campanya de conscienciació centrada en els vehicles mal aparcats

Sota el lema “Ni dos minuts!” vol sensibilitzar la ciutadania que aparcar malament, per poc temps que sigui, té conseqüències que posen en perill els altres usuaris de la via pública. En les properes setmanes, es publicaran fotos de vehicles mal aparcats a les xarxes socials de l’Ajuntament, ja sigui cotxes envaint parcialment una vorera, sobre illetes, en passos de vianants, en zones de càrrega i descàrrega o bé en places reservades per a persones amb mobilitat reduïda. Les imatges es difondran amb l’etiqueta “Ni 2 minuts” i es convida la ciutadania a publicar fotos similars amb aquest hashtag. L’any passat, la Policia Local va fer prop d’un miler de serveis relacionats amb disciplina viària, guals i estacionaments mentre que el 98% de les denúncies interposades per aquest cos eren per aparcar malament a les zones blaves i verdes i per incompliment de l’ordenança municipal de circulació. L’alcalde i titular de l’àrea de Governació, David Rodríguez, posa de relleu que la finalitat d’aquesta campanya és conscienciar la població:

En la mateixa línia, el cap de la Policia Local, Josep Garcia, sentencia que ens hem de desacostumar a deixar el vehicle de forma incorrecta per les presses i també de desplaçar-nos en cotxe a tot arreu.

Aquesta és la primera d’una sèrie de campanyes per fomentar el civisme sota el lema “Solsona més cívica” que abordaran qüestions com la seguretat viària, la tinença responsable de gossos o el soroll, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *